Előbb napelem, aztán medence!

Nagy rajongója vagyok a megújuló energiák használatának. Folyamatosan figyelemmel kísérem már egy ideje, hogy milyen újdonságokkal rukkolnak elő, és azt is, hogy hogyan fejlődik az emberek hozzáállása is. És azt látom, hogy szerencsére, egyre pozitívabban állnak hozzá, és egyre inkább érdekli is az embereket, hogy hogyan is működik és milyen lehetőségeket rejt. Én olyannyira belevetettem magam, hogy mondtam is a férjemnek, hogy legyen egy napelem rendszerünk, viszont medencét is szerettünk volna a kertbe, úgyhogy azt kellett eldönteni, melyik legyen előbb. Mivel a napelem nagyobb kiadás, így azzal kezdtük tavasszal, és persze, azóta már fent vannak a tetőn a panelek, és élvezzük az előnyeit. Úgyhogy elérkezett végre valahára a medence vásárlás pillanata is. Viszont, nem igazán tudtuk, hogy hogyan is álljunk neki, hogy kezdjünk el keresgélni. A sógoromat is megkérdeztük, ők is nemrég vásároltak medencét, és ő egyértelműen rávágta, hogy BestMarkt. Oké, BestMarkt.

Elő is vettük a laptopot és felkerestük az oldalt, ami egy webáruház egyébként. Én azt gondoltam, hogy mindenféle kertészeti dolgokra szakosodott online üzlet, de nem, mert annyi mindent lehet itt megtalálni, egy helyen! Vannak természetesen kerti berendezések és medencék, de bevallom, kicsit elkalandoztunk először, mert vannak háztartási gépek, elektronikai eszközöket is lehet venni, szóval elég sok mindent.

De hamar visszakanyarodtunk a medence vásárláshoz, mert hát, most ez volt a legfontosabb. A webshopban 12 darab medencét találtunk, de megmondom őszintén, én reménykedtem benne, hogy csak pár darab lesz, hogy könnyebb legyen választani. Ahogy legörgettünk az oldal aljára, egy tájékoztatót is olvashattunk a medencékről úgy általánosságban, hogy mire érdemes figyelni, milyen típusú medencék vannak és hasonlók. Ez nekünk nagyon jól jött. És nekem nagyon tetszett is, mert általában a webshopokkal nekem az a bajom, hogy minimális információk vannak fent, ami ugye elég bosszantó, mert nincs nagyon lehetőség a tájékozódásra, csak körülményes módon. Itt viszont már úgy indulhattunk neki a nézelődésnek, hogy egy csomó új infót megosztott velünk a BestMarkt a medencékről. Nekünk ez eléggé megkönnyítette a medence vásárlást.

A webshopban kétféle típusú medence közül lehet választani: az egyik a felfújható, a másik pedig a földfelszín feletti, vagyis ezek a merev falú medencék. Mi az utóbbi mellett döntöttünk, valahogy kisebbnek tűnik az esélye annak, hogy kárt okozunk benne: hajlamosak vagyunk, ugyanis kettőnknek összesen négy darab bal kezünk van…

Őszinte leszek: ami engem a legjobban meglepett a medence vásárlás során, hogy egyáltalán nem voltak olyan drágák a medencék, mint én azt vártam volna. Pontosítok kicsit: itt nem voltak olyan drágák. Láttam már korábban horror áron máshol, és valami hasonlóra számítottam itt is, de kellemesen csalódtam. A legdrágább medencét választottuk, de még így is fele annyit kellett rá költenünk, mint amennyit eredetileg terveztünk. Köszi bestmarkt.hu!

Na, de, szükségünk volt még egy csomó minden másra is a medencéhez, de szerencsére, a különféle eszközöket és kiegészítőket is meg tudtuk venni itt a webshopban. Nyilván elsősorban egy jó kis szűrőre volt szükségünk, de ezen hamar túlestünk, annak ellenére, hogy a választék nagyobb, mint a medencéknél.

Természetesen kiszállítással kértük az új medencénket. Nem emlékszem pontosan, hogy mennyi idő alatt szállították ki, de azt tudom, hogy hipp-hopp megvolt. Amit én még nagyon szeretek, és ami miatt teljesen biztos, hogy fogok még innen vásárolni, az a gyors és gördülékeny vásárlás. Tényleg, egyáltalán semmilyen gond nem volt a fizetéssel sem, a kiszállítással sem, a számlával sem. Szóval tökéletes. Nem tudom más, hogy van vele, de nekem eddig nem volt olyan webshop, amivel ne lett volna problémám. Egészen eddig: mert a BestMarkt ilyen.