Fém polcok a környezetvédelemért

A megújuló energia és a környezetvédelem fontos szempont én és kis családom számára. Ezért amikor költöztünk, és bútor vásárlásra szorultunk, úgy döntöttünk, hogy csakis olyan szekrényt, vagy polcrendszert vásárolunk, ami sokáig kitart és anyaga újrahasznosítható.

Így találtunk rá a weboldalra, amely polcrendszerek olyan fajtáit árulja, amik acélból készülnek és egyrészt az egyik legtartósabb fém polc, másrészt pedig az acél újrahasznosítása az egyik legkörnyezetkímélőbb, ugyanis tulajdonságai újrahasznosítás során nem igazán változnak, így végtelenszer újra lehet őket hasznosítani.

Ezen alapvető feltételek megléte után, még avval is csábítottak minket e polcrendszerek, hogy kedvezőbb árral is rendelkeznek, ugyanis csavarmentes megoldást használnak, így kevesebb plusz anyagra van szükség. Így az összeszerelésük is sokkal egyszerűbb, mint csavaros társaiknak, olyannyira, hogy szakember ottléte sem szükséges hozzájuk, mi is egyszerűen és biztonságosan össze tudjuk rakni. A polcokat kedvünk szerint állíthatjuk, ugyanis 33 mm-ként feljebb vagy lejjebb is helyezhetőek. Tehát teljes mértékben személyre szabhatóak. A polcok teherbírása, akár a 280 kg-ot is elérhetik, így nem kell attól félni, ha tele is pakoljuk, biztosan ott marad a helyén. Ezt nem csak a gyártói garancia biztosítja, de még olyan minőségellenőrzési díjak is, mint a TÜV és az ISO, amely nem csak Németországon belül, hanem világszerte elismert. Számunkra nem is kellett több, megrendeltük a fém polcrendszert.