Természetközeli ünneplés

Ha védjük a környezetet, mi is olyan helyen szeretnék búcsúztatni legénységünket, ami természetközeli. A kellékek a buli szervezéséhez mind lehetnek környezetbarátok, de a helyszín és a programok között már nehezebb természetközeli élményeket találni. Ha sportosak vagyunk és ilyen élményt szeretnék viszont látni, akkor remek lehetőséget nyújthat a legénybúcsúra a Balaton.

Kiváló szervezést nyújthat erre a BalataonPRO nevű cég, akik többek között rendeznek legénybúcsúkat is a Balatonon. A baráti körömben éppen aktuális is volt a dolog, így nem olyan rég le is szerveztük. Több opció közül lehetett választani. Olyan lehetőségre volt szükségünk, ami kortól függetlenül jó szórakozás mindenkinek. Létszám után tudtunk az ajánlatok között válogatni.

Az alapötlet egy vitorlázással egybekötött legénybúcsú volt. Teljesen egyénre szabhattuk, hogy milyen programok színesítik az alapot. Mi egy két órás vitorlázással egybekötött csomagot választottunk, ami korlátlan italfogyasztást tartalmazott a hajón. Majd a karszalagunkkal ingyen felkereshettük a legjobb partikat a Balaton parton, Siófokon. Szintén a csomag tartalma volt egy vacsora egy balatoni panorámás étteremben. A legegyedibb rész számomra a vitorlázás volt, ezt valószínűleg máshol nem lett volna lehetőségem kipróbálni. A színes választék miatt a legidősebb és legfiatalabb résztvevő is jól érezte magát, és nem utolsó sorban természetközeli volt az élmény és zavartalanul folyhatott a legénybúcsú a Balatonon.

Legénybúcsú a Balatonon